2012. január 21., szombat

JVC SK-55,HI-FI HANGFALPÁR,HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN!!! - Jelenlegi ára: 21 990 Ft *

ELADÓ EGY A KORÁT MEGHAZUTTOLÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ EREDETI JAPÁN GYÁRTÁSÚ HI-FI 3 UTAS JVC HANGFALPÁR A GYÁRTÓ EGYIK LEGJOBBAN SIKERÜLT SK SZÉRIÁJÁBÓL, ABBÓL IS A LEGNAGYOBB. AHOGY MONDANI SZOKÁS EBBEN MÉG VAN ANYAG ÉS MEGLÁTSZIK ABBÓL IS , HOGY MÉG MIND A MAI NAPIG TESZI A DOLGÁT HIBÁTLANÚL. EGY HONLAP SZERINT AZ 1976 OS ÉVBEN KÉSZÍTETTEK ILYENEKET IGY KÖZEL VETERÁN KORÚAK A DOBOZOK. ÁLLAPOTILAG SZINTE KARCMENTESEK, A PORVÉDŐ IS SZINTE HIBÁTLAN, AZ EGYIKEN KISEBB LYUK VAN DE ABSZOLUT NEM JELETŐS. A HANGSZORÓK GYÁRI ÁLLAPOTBAN VANNAK, NEM JAVÍTOTT EGYIK SEM. GYÖNYÖRŰEN SZÓLNAK, A MAGAS DINAMIKÁJA SZABÁLYOZHATÓ EGY HUZALELLENÁLLÁSOS POTMÉTERREL. ILYET UGYEBÁR MANAPSÁG NEM TALÁLNI EXTRAKÉNT. A KÉPEKET ÉN KÉSZÍTETTEM NEM A NETRŐL VANNAK. A KÉSZÜLÉK JELENLEGI ÁLLAPOTÁT TÜKRÖZIK.
*Személyes átvételt preferálom, de a posta is megoldható, de kizárólag törékeny érték-biztosított csomagként küldöm el a vevő költségére és felelőségére, így 1 hét garanciát vállalok rá, de csak a működésére, a postai zuzásért nem tudok felelősséget vállalni!  
 EZT A TIPUST NEM SŰRŰN LÁTJA AUKCIÓBAN*
Minden további kérdésre szívesen válaszolok, ha tudok! Vásárlás esetén mindenképpen kérdezz rá, hogy megvan e még , mivel máshólis hirdetem. Ütöttkopottdaraokat hasonló áron adják igy iztosítom hogy jó vétel a készülék! Nézzen utána!
Nézd meg a többi termékemet is, katt ide:
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 17:45
. JVC SK-55,HI-FI HANGFALPÁR,HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN!!! - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Fontos